Naklepávač masa TFS

Naklepávač masa TFS

      Ačkoliv každá dobrá kuchařka ví, že na vynikající řízek, roštěnku či biftek má být správně naklepané maso, málokterá bere do ruky paličku s radostí. Škoda, že se porcované maso neprodává rovnou už naklepané...

      Přitom by to nebyl žádný problém a řešení je tak snadné: je jím tenderizér - stolní naklepávač masa TFS, který vyrábí německá firma FEUMA Gastromaschinen GmbH.

      Svým výkonem až 2 300 zpracovaných kusů masa za jednu hodinu je jako stvořený pro zařízení, jakými jsou např.:


      Vedle vysokého výkonu má stroj zcela samozřejmě i vynikající technické provedení, což mu dává jeho špičkové vlastnosti a velkou užitnou hodnotu:       Stolní naklepávač plátků masa najde své uplatnění všude tam, kde nejen cena, ale zejména kvalitně zpracovaná surovina je chápána jako základ konkurenční výhody.

^^nahoru^^        zpět-->